Workshop

 

1.workshop

Nemcsak fonni imádok hanem a fonást tanítani is. Szerencsére van rá igény és külön kihívás számomra átadni a tudásomat az érdeklődőknek.

A workshopom,azaz  papírfonás tanfolyamom a Székely Barkácsboltban van helyileg  és a tanulók a tanfolyam ideje alatt 20%-os kedvezménnyel tudnak vásárolni papírfonáshoz szükséges alapanyagokat.

Mi számít alapanyagnak?

Nagyon sok minden. Árusítunk Columbus ruhafestékeket és vizes alapú por pácokat,vizes bázisú lakkokat és lazúrokat,faragasztót,tapéta ragasztót,drótokat többféle méretben,spray festékeket és lakkokat,falszínezőket. Sodráshoz tekerőpálcáink is vannak 2-es és 2,5 mm-es méretben.

Díszítéshez fagolyókat,faszeleteket is kínálunk.

Megrendelésre pedig festetlen és festett papírvesszőket is gyártunk a megrendelő igényeihez mérten.

 

A workshopon azaz a tanfolyamon nem kötelező a vásárlás csak egy lehetőség.

 

  • A workshopok szombatonként vannak, 4×3 óra ahol a papírvessző gyártásának megtanulásával kezdünk, a tanulók a 2. és 3.alkalommal megtanulják az 1-és 2 szálas fonást kör és ovális formára és az utolsó alkalommal pedig a spirálfonást,azaz a koszorú készítést.

  • A tanfolyami tanuláson kívül otthoni jegyzeteket és házi feladatokat is adok. Ez még inkább inspirálja a tanulókat. Minél több gyakorlással egyre ügyesebbek lesznek és a fantázia is beindul.

  • Az internet tele van számos gyönyörű fonott tárgyakkal és  ez kellő inspirációt ad a papírfonóknak. Egyesek nagyon ráéreznek a papírfonás ízére és az utolsó alkalomra kész szépségeket hoznak bemutatásra. Nagy örömmel tölt el a szép kosarak látványa a készítőik lelkesedése,kreativitása  és tanulni akarása. Viszont tudni kell,hogy alapvetően csak a jó kézügyesség nem elegendő. Kell szorgalom,kitartás,akaraterő és alkotói vágy.

 

Legfrissebb képek

 

A workshopon az alapanyagokat biztosítjuk használatra mint

  • az olló

  • újságpapír

  • forma amit körbefonunk

  • faragasztó

  • Tekerőpálcát és papírragasztót pedig ajándékba adunk az 1.alkalmon

 

4.workshop

A 2.alkalomtól a tanfolyam végéig  a tanulóknak alapanyagot kell hozni,ami 100 db papírvesszőt jelent. Csak az 1.alkalommal nem kell hozni,hiszen akkor tanuljuk a papírvessző gyártást.

A workshop minimum 2 emberrel indul és a maximum létszám 6 fő. Egyéni órákra is van lehetőség,ebben az esetben a tanuló szabadidejéhez alkalmazkodom. Az órák megbeszélés szerint zajlanak.

 

Csoportos órák általában minden hónap 1. szombatján indulnak.

cím: Székely Barkácsbolt,1093-Budapest,Bakáts utca 2/d.

 

 

Életképek a workshoprók

Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is!