Levél és rózsa :)

Sziasztok!

Mai napi mini lecke(‘20.02.10)

Mára két dekorterméket hoztam Nektek. Akkor igazán szép a dekoráció bármin, ha azt magunk készítjük el. Sokkal eredetibb, autentikusabb mint a boltban vásárolt rózsa vagy levél.

Akkor nézzük csak hogy készül a levél? Egy papírvesszőt félbehajtottam,majd egy másik félbehajtott szálat ráhelyeztem a levél csúcsára és az egyik végével egy kanyarulatot csináltam. Így van 4 szál 🙂 A három „párhuzamos” a levél teste és a fonószállal pedig folyamatosan mentem a levél formája körül oda-vissza kerítésfonással alatta-felette-alatta ritmusban. Kész is lett a levél.

 

Jöhet a rózsa 🙂 Kiválasztottam hozzá 3×2 db csomagolópapírból készített papírvesszőt. Összegumiztam fent majd elkezdtem fonni.Úgy tűnik, hogy olyan mint a hármas fonás (ahogy a hajat fonjuk) de itt van egy kis csavar a technikában. Tehát a jobb oldali dupla szálakat a középsőre hajtottam,majd az aktuális szintén jobb oldali szálakat megint középre hajtottam és a bal oldali dupla szálakat pedig rá. Így haladtam folyamatosan és végül egy hosszú spirálszerű kunkort kaptam. Ezt pedig szorosan feltekertem és egy nagyon helyes rózsát kaptam.

Rika

Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük